Szállítási információk

Szállítási lehetőségek

 

Kiszállítás Magyarországon belül:

FOXPOST csomagautomata

A FOXPOST egy egyszerű, rugalmas, érintkezésmentes és környezettudatos csomagátvételi és -küldési mód. Az automaták könnyen hozzáférhetőek az ország több mint 300 pontján, beltéren és kültéren egyaránt 0-24-ben is elérhetőek. Csomagod bármikor és bárhol nyomon követheted a FOXPOST applikációban, és segítségével át is veheted. Amint a csomag megérkezik az automatába, e-mailben és elsődlegesen Viberen vagy SMS-ben értesítenek, valamint megküldik számodra az egyedi kódot, mellyel 5 napig átveheted a csomagod.

A szállítási díj bruttó 990 Ft.

 

GLS házhozszállítás

A GLS házhozszállítással lehetőséged van otthonodba, munkahelyedre vagy a számlázási címedtől eltérő, bármely Magyarországon elérhető címre kérni megrendelésed. A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesít. Csomagod és a kézbesítés várható időpontjáról e-mailes értesítést küldünk.

A szállítási díj bruttó 1890 Ft.

 

MPL házhozszállítás

Csomagod az MPL futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani. MPL házhozszállítással bármely magyarországi címre kérheted megrendelésed. A futárszolgálat munkanapokon 8-16 óra között kézbesít. Csomagod és a kézbesítés várható időpontjáról e-mailben kapsz értesítést. 

A szállítási díj bruttó 1990 Ft.

 

MPL PostaPont, csomagautomata, postán maradó csomag

Rendelésed kérheted a több mint 3000 MPL PostaPont egyikére, MPL csomagautomatába vagy éppen egy közeli postán is átveheted csomagod. Nem kell otthon várnod a futárt, munka előtt vagy után, akár bevásárlás közben könnyedén elintézheted a megrendelt csomagok átvételét, ugyanis a legtöbb csomagautomata 0-24 órában országszerte elérhető. Ha postára kéred rendelésed, a csomagátvételt más postai ügyintézéssel is összekötheted.

A szállítási díj bruttó 990 Ft.

 

Magyarországon belül a szállítási idő átlagosan 3-4 munkanap a raktáron lévő termékek esetében. Kérjük vedd figyelembe, hogy amennyiben olyan terméket vásároltál, melyet egyedileg gyártunk le, a szállítási határidő minden igyekezetünk ellenére akár 2-4 hét is lehet. A Batz X Daalarna kollaboráció termékeinek átlagos szállítási ideje 1 hét. Kivételt képez a Daisy modell, melynek gyártási és szállítási ideje átlagosan 60 nap.

 

Kiszállítás Magyarországon kívül:

Jelenleg az alábbi országokba szállítunk: Európai Unió országai, Egyesült Királyság, Norvégia, Svájc, Izland, USA, Kanada, Ausztrália

Amennyiben más országba szeretnél kiszállítást kérni, kérjük érdeklődj a webshop@daalarna.comcímen a lehetőségekről.

Külföldre FedEx Priority szolgáltatással szállítunk, a szállítási idő a raktáron lévő termékeknél átlagosan 3-4 munkanap. A Batz X Daalarna kollaboráció termékeinek átlagos szállítási ideje 1 hét. Kivételt képez a Daisy modell, melynek gyártási és szállítási ideje átlagosan 60 nap.

Szeretnénk figyelmedet felhívni arra, hogy EU-n kívüli küldeményeknél a vámkezelés idejétől függően a szállítás hosszabb lehet. EU-n kívüli küldemények esetén a felmerülő vámköltségek a vevőt terhelik.

 

Szállítási költség FedEx-szel:

EU, UK, Svájc, Norvégia, Izland: 40 EUR  / 45 USD

USA, Kanada: 40 EUR  / 45 USD

Ausztrália: 50 EUR / 55 USD

 

Személyes átvétel

Személyes átvétel a Daalarna Atelier-ben lehetséges egy előre egyeztetett időpontban.Amennyiben ezt az átvételi módot választod, az e-mailes rendelésvisszaigazolás után kérjük jelezz nekünk, hogy mikor szeretnéd átvenni a csomagodat (amennyiben minden termék raktáron van, vagy a rendelésre készült termék átvehető).

Elérhetőségeink:

 +36 30 306 4094
webshop@daalarna.com

Cím: 1054 Budapest, Alkotmány u. 23.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 10:00 - 17:00