ILLUSION – Itt a Daalarna új esküvői kollekciója

ILLUSION – Itt a Daalarna új esküvői kollekciója

A Daalarna legújabb kollekciójában, az ILLUSION-ben központi szerepet kapnak a strukturált tervezői megoldások, valamint a csillogás és az illúzió – mindez ráadásul nemcsak a ruhákon érhető tetten, hanem a fotózás helyszínéül választott W Budapest különleges belsőépítészeti megoldásaiban is megnyilvánul.

„Az ILLUSION kollekcióval tulajdonképpen visszanyúltunk azokhoz a klasszikus Daalarna fazonokhoz, amelyekkel a márka 2002-es létrehozásakor ismertté váltunk, és újraértelmeztük őket a mai korra” – meséli Benes Anita. „Az egyik ilyen látványos visszatérés a strukturált és alakformáló esküvői ruhák erőteljesebb megjelenítése az új kollekcióban a korábbi évekhez képest. Tervezőként mindig is rajongtam a fűzőért, szerintem csodálatosan ki lehet emelni a segítségével a nőies idomokat, és hangsúlyozni a menyasszonyok romantikus stílusát. Azok számára pedig, akinek a karcsúsítás és az alakformálás ugyan nem célja egy ilyen darabbal, de beleszerettek a formavilágba, izgalmas fűzőszerű megoldásokat álmodtunk meg például gyöngyözött csipkéből, amelyek a klasszikus korzett illúzióját keltik, de egy sokkal felszabadultabb, kényelmesebb érzettel párosulnak.”

Az ILLUSION kollekció 2024 áprilisától próbálható a Daalarna szalonban. Időpont-egyeztetés az info@daalarna.hu e-mail címen vagy a +36 30/306-4094-as telefonszámon lehetséges.

A kollekcióval kapcsolatos további részletekért olvasd el cikkünket a Secret Stories oldalán! 

Tartalomhoz tartozó címkék: Daalarna kollekció Esküvői ruha