Hírek

ILLUSION – Itt a Daalarna új esküvői kollekciója

ILLUSION – Itt a Daalarna új esküvői kollekciója

2024. 04. 28. 09:17:00

A Daalarna legújabb kollekciójában, az ILLUSION-ben központi szerepet kapnak a strukturált tervezői megoldások, valamint a csillogás és az illúzió – mindez ráadásul nemcsak a ruhákon érhető tetten, hanem a fotózás helyszínéül választott W Budapest különleges belsőépítészeti megoldásaiban is megnyilvánul.

„Az ILLUSION kollekcióval tulajdonképpen visszanyúltunk azokhoz a klasszikus Daalarna fazonokhoz, amelyekkel a márka 2002-es létrehozásakor ismertté váltunk, és újraértelmeztük őket a mai korra” – meséli Benes Anita. „Az egyik ilyen látványos visszatérés a strukturált és alakformáló esküvői ruhák erőteljesebb megjelenítése az új kollekcióban a korábbi évekhez képest. Tervezőként mindig is rajongtam a fűzőért, szerintem csodálatosan ki lehet emelni a segítségével a nőies idomokat, és hangsúlyozni a menyasszonyok romantikus stílusát. Azok számára pedig, akinek a karcsúsítás és az alakformálás ugyan nem célja egy ilyen darabbal, de beleszerettek a formavilágba, izgalmas fűzőszerű megoldásokat álmodtunk meg például gyöngyözött csipkéből, amelyek a klasszikus korzett illúzióját keltik, de egy sokkal felszabadultabb, kényelmesebb érzettel párosulnak.”

Az ILLUSION kollekció 2024 áprilisától próbálható a Daalarna szalonban. Időpont-egyeztetés az info@daalarna.hu e-mail címen vagy a +36 30/306-4094-as telefonszámon lehetséges.

A kollekcióval kapcsolatos további részletekért olvasd el cikkünket a Secret Stories oldalán! 

Daalarna MIDSUMMER Fashion Show - 2024. június 20.

Daalarna MIDSUMMER Fashion Show - 2024. június 20.

2024. 05. 08. 09:11:00

Ezúttal nyáron, a Daalarna Gardenben kerül megrendezésre a Daalarna várva várt fashion show-ja, melynek koncepcióját Szent Iván éjszakája, másnéven midsummer ünnepe adja. Gyere el és nézd meg élőben a Daalarna legújabb kollekcióinak bemutatóját, és ünnepeld meg velünk a nyári napfordulót! A 2024-es Daalarna MIDSUMMER Fashion Show-ra, amelyet június 20-án tartunk, jegyek már kaphatóak korlátozott számban. Idén egy igazán különleges Daalarna bemutatóval készülünk, ugyanis a korábbi évekkel ellentétben nem tavasszal, hanem nyáron kerül megrendezésre a Daalarna várva várt fashion show-ja, melynek koncepcióját Szent Iván éjszakája, másnéven a nyárközép – midsummer – ünnepe adja.

Az idei esemény extra érdekessége, hogy a Daalarna Garden először nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, így izgalmasabbnál izgalmasabb aktivitásokkal készülünk majd számotokra. A legújabb vonalunk, az Atelier by Daalarna WHITE SWAN kollekciója, valamint a klasszikus Daalarna vonal ILLUSION kollekciójának modelljei mellett különleges, kizárólag erre az alkalomra tervezett ruhákkal is készül a tervező, Benes Anita, valamint egy hosszú idő óta titokban tartott projekt is debütál majd a kifutón. Mivel a show-t szabadtéren rendezzük, egy könnyed és vidám, laza hangulatú eseményre számítsatok.

További információért látogassatok el a Secret Stories oldalára!

JEGYVÁSÁRLÁS: https://cooltix.hu/event/6634a800d333b0402811e65c

Karácsonyi parti a Daalarna Gardenben

Karácsonyi parti a Daalarna Gardenben

2024. 01. 12. 14:44:03
December 12-én egy szuper karácsonyi partival búcsúztattuk az évet a Daalarna Gardenben, amelyen a legújabb Daalarna BREATHE kollekciót is bemutattuk. Hoztunk nektek néhány fotót az eseményről, amelyen a Daalarna partnerei, a sajtó képviselői, valamint hazai sztárok és influenszerek vettek részt. Olvassátok tovább a Secret Stories oldalán a cikket. 
Atelier by Daalarna - White Swan kollekció

Atelier by Daalarna - White Swan kollekció

2024. 01. 12. 14:34:27
A klasszikus, évente kétszer megjelenő Daalarna esküvői kollekciók mellett ugyanis mostantól egy új, exkluzív vonal is megjelenik a márka kínálatában, mely az Atelier by Daalarna nevet viseli. Ezek a ruhák a legkülönlegesebb alapanyagokból készülnek, a legdrágább olasz és francia haute couture csipkék felhasználásával, rengeteg kézimunkával és nagyvonalú anyaghasználattal. Fogadjátok szeretettel az Atelier by Daalarna első kollekcióját, amely a WHITE SWAN nevet viseli. A teljes kollekcióért kattintsatok a Secret Stories cikkre.
Milyen esküvői ruha illik az alma testalkathoz? Tippek és ötletek

Milyen esküvői ruha illik az alma testalkathoz? Tippek és ötletek

2024. 01. 12. 14:30:17
Sokszínűség és egyediség – ezek a kulcsszavak, melyek az emberi test változatosságát és szépségét jól tükrözik. Ahogyan minden ember különleges, úgy az alakunk sem egyforma, egyedi és megismételhetetlen. Az öltözködés és a saját stílusunk kialakítása elengedhetetlen ahhoz, hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrükben. Kulcsfontosságú kiemelni az erősségeinket és elfedni esetleges kényes területeinket a mindennapokban és az esküvőnk napján egyaránt. A következő időszakban egy cikksorozaton keresztül bevezetünk az öt különböző testalkat típus rejtelmeibe, bemutatva egyedi jellemzőiket. Legyen szó homokóra, körte, alma, téglalap vagy fordított háromszög alakról, mindegyik testalkatot érdemes megünnepelni és kiemelni. Készen állsz felfedezni, melyik típusba tartozol, és megtudni, hogy milyen szabású menyasszonyi ruha lehet a legjobb számodra? Ha a válaszod igen, akkor látogass el a Secret Stories oldalára. 
Ezek voltak a legszebb Daalarna ruhás sztáresküvők 2023-ban

Ezek voltak a legszebb Daalarna ruhás sztáresküvők 2023-ban

2024. 01. 11. 16:47:43

Minden évben összesítjük az adott év legszebb sztáresküvőit, ahol a nemzetközi hírességek mellett a Daalarna ruhás hazai sztárokat is bemutatjuk. A teljes cikk elolvasásához látogass el a Secret Stories oldalára!